What are you looking for?
Čolnarjenje in rafting po Kolpi
Kolpa, topla in mirna reka, ko se le ta v poletnih mesecih segreje tudi do 26 stopinj Celzija, ponuja veliko različnih aktivnosti. Ena izmed teh je tudi čolnarjenje oziroma rafting po reki Kolpi, ki je primeren za vse, tudi za popolne začetnike, družine in njihove 4-nožne prijatelje. Samo čolnarjenje nam poleg partnerja/partnerice, prijateljev ali hišnega ljubljenčka, popestri kar reka sama s svojimi jezovi ali brzicami, ki jih srečujemo na dober kilometer. Spust ni časovno ali dolžinsko omejen, vsak se odloči po svojih zmožnostih in željah. Vsakemu posamezniku ali skupini se individualno posvetimo, prisluhnemo njihovim željam in svetujemo.

Spust z mini raftom Avanturo (2-3 osebe), raftom (4-9 oseb) ali sit-on-top kajakom (1 oseba) traja od 2h (6 km), 3h (8 km), 4h (12 km), …ali več.

Vsak udeleženec čolnarjenja oz. raftinga dobi: neoprensko obleko, neoprenske čevlje, vetrovko (po potrebi odvisno od vremenskih razmer in vodostaja reke), plavalni pripomoček (rešilni jopič), čelado in veslo ter vodotesen sod za najnujnejše stvari (pijača, prigrizek, fotoaparat ali mobilni telefon).

Call Now ButtonPokličite nas