What are you looking for?

KDAJ JE KAMP ODPRT?

Kamp se odpre konec aprila in zapre konec oktobra.

 

ALI JE V KAMPU PITNA VODA?

Kanu kamp Kolpa je oskrbovan s čisto pitno vodo na vseh pipah.

 

ALI JE POTREBNA PREDHODNA REZERVACIJA?

Rezervacija je potrebna za glamping hiške in sobe. Za kampirna mesta ne sprejemamo rezervacij.

 

ALI MORAMO POSTELJNINO PRINESTI S SEBOJ?

V hiškah in sobah je posteljnina, prinesti morate le brisače.

 

JE V KAMPU NA VOLJO HLADILNIK IN ELEKTRIKA?

v kampu so na voljo 4 hladilniki, ter električne omarice. Vsaka glamping hiška ima svoj hladilnik in pa elektriko.

 

KDAJ JE POTREBNO NAREDITI ODJAVO?

Hiško in sobo je potrebno izprazniti in se odjaviti do 11.ure. Parcela mora biti izpraznjena do 13.ure, razen v primeru predhodnega dogovora z lastniki.

 

KJE SI LAHKO IZPOSODIMO KOLESA?

Kolesa si lahko izposodite pri nas. Na voljo imamo električna in navadna kolesa.

 

KAJ LAHKO POČNEMO PRI VAS?

Poleg čolnarjenja imamo pri nas na voljo še sup, navadna in električna kolesa, podate se lahko tudi na katero od pešpoti in razglednih točk. Na voljo imamo tudi brezplačno uporabo odbojkarskega igrišča na mivki, nogometnega igrišča, otroških igral in trampolina. Poleg kampa imamo majhen živalski vrt, ki je prava atrakcija za naše najmlajše goste. V njem vas bodo pozdravile kozice, alpaki Augusta in Beli, oslica Amy, poni Hera, kokoške, race, zajčki in nanduji. V vaš objem pa zna skočiti tudi hišni maček Ficko in pes Brin. V bližini pa se nahajajo nebeški labirinti.

 

ZA KOGA VSE JE PRIMERNO ČOLNARJENE/RAFTING PO KOLPI?

Čolnarjenje po Kolpi je primerno za vse generacije. Pri nas dobite vso opremo, ki je potrebna za varen spust po Kolpi. Čolnarjenje pa je prav tako primerno tudi za hišne ljubljenčke. Ti pri nas dobijo svoj rešilni jopič in se z vami podajo na dogodivščino.

 

SE LAHKO V KAMPU TUDI KAJ POJE?

Pri nas imajo vsi gosti možnost bogatega samopostrežnega zajtrka. Vse ostale obroke si lahko pripravite v naši letni kuhinji ali jih pojeste v bližnjih gostilnah.

 

ALI SO HIŠNI LJUBLJENČKI DOVOLJENI?

Hišni ljubljenčki so dobrodošli v naših namestitvah kot tudi na vseh naših aktivnostih, ki jih ponujamo.

 

KJE SE NAHAJA NAJBLIŽJI BENCINSKI SERVIS?

Najbližji bencinski servis (samopostrežni MAXEN) najdete v vasi Predgrad 7km od kampa. Večji bencinski servisi kot so Petrol in OMW najdete v Črnomlju in Vinici.

 

ALI JE KOPALIŠČE UREJENO?

200m od kampa je urejeno naravno kopališče pri mlinu z prodnato plažo. Kopališče ima plitvo vodo za najmlajše in globoko vodo za plavanje. Svoj prostor za kopanje, bodo na urejeni FKK plaži našli tudi nudisti , streljaj od kampa.

 

JE PLAČILO MOŽNO TUDI S KARTICO?

Plačilo vseh storitev je možno le z gotovino. Najbližji bankomat se nahaja 20km stran od kampa v Vinici ali Črnomlju.

 

ALI JE PRI VAS BAR?

Pri nas imamo manjši bar v katerem vam postrežemo z odlično kavo, lokalnimi craft pivi, osvežilnimi domačimi sokovi ter sladoledom.

 

JE OB KOPALIŠČU BAR?

Na plaži tik ob reki Kolpi se nahaja manjši bar Sup point Kolpa, kjer lahko najamete sup ali čoln, spijete osvežilno pijačo, kavo ali pojeste sladoled, ter uživate na soncu ob prijetnih ritmih glasbe.

 

ALI JE V KAMPU TRGOVINA?

V Starem trgu ob Kolpi, 5km od kampa, se nahaja manjša trgovina s pošto, kjer dobite osnovna živila. Vse večje živilske trgovine, bankomati, zdravstveni dom, lekarne in ostale trgovine se nahajajo v mestu Črnomelj, 20km stran od Kanu kampa.

Call Now ButtonPokličite nas