What are you looking for?

Kampiranje ob Kolpi

Kanu kamp Kolpa se nahaja v osrednjem toku reke Kolpe, tam kjer je Kolpa najbolj živahna in prijetno topla natančneje v srednjih Radencih ob Kolpi. Kamp LEŽI V NEPOSREDNI bližini reke kar je odlično izhodišče za različne vodne in kopenske aktivnosti (kolesarjenje, čolnarjenje, pohodništvo, plavanje, SUPanje ,...).
Svoj šotor lahko postavite na travnati površini, pod krošnjami starih sort jabolk, ki vam nudijo prijetno senco. Kamp ima skupne sanitarije, letno kuhinjo, žare, mize in klopi ter skupno ognjišče. Do naravnega kopališča in prodnate plaže pri mlinu je le slabih 300m. V kampu se nahaja manjši bar v katerem si lahko gosti privoščijo odlično kavo, sladoled, osvežilne pijače in kraft piva lokalnih pivovarjev. Vsak drugi dan med tednom v kamp pripelje potujoča pekarna svež kruh in osnovna živila. 5km od kampa v vasi Stari trg ob Kolpi se nahaja manjša trgovina. Do mesta Črnomelj je slabih 20 km.

Domače dobrote

Božanski zajtrk za vrhunec vašega oddiha pri nas. Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva zato je priporočljivo, da posežete po živilih, ki vam dajo energijo. Izpod rok našega osebja vsako jutro nastaja okusen zajtrk iz skrbno izbranih domačih dobrot lokalnih pridelovalcev. Na samopostrežnem zajtrku tako vsak najde nekaj, kar bo zadovoljilo njegove brbončice in ga napolnilo z energijo.. Za vas pripravimo sveže pečena domača jajčka, mesni in sirni narezek, mlečne izdelke – jogurt,mleko, svež kruh iz bližnje krušne peči, sadje in zelenjavo, domače marmelade, domačo vloženo zelenjavo in vrsto drugih dobrot.Vaš zajtrk zaključite ob koščku sveže spečenega peciva in kozarčku domačega jabolčnega, bezgovega ali sivkinega sirupa.

Ostale informacije

Cenik – Kampiranje Kolpa 2023

KAMP RADENCI OB KOLPI/NOČITEV:

(šotor, spanje v avtu):

12,00 EUR/osebo

OTROCI od 5-14 let

8,00 EUR/osebo
GRATIS otroci do 4,99 let

+ SAMOPOSTREŽNI ZAJTRK (opcija):

10,00 EUR/osebo

OTROCI od 2-14 let

7,00 EUR/osebo

GRATIS otroci do 1,99 let

 

+ TURISTIČNA TAKSA

(prihodek OBČINE ČRNOMELJ, plačajo vsi od 7 let naprej):

 0,90 EUR/osebo/noč

 – PES/MAČKA:

5,00 EUR/dan

 – ELEKTRIČNI PRIKLJUČEK / DAN:

5,00 EUR/dan

+ PRIJAVA in EKOLOŠKA TAKSA:

2,00 EUR/račun

 FOTOKOPIRANJE:

0,50 EUR/list A4

Ob rezervaciji samo ene nočitve je cena 10% višja (velja samo v visoki sezoni). 

Cenik velja od 01.02.2023 do preklica, cene vključujejo DDV9,5 % / 22,0 %  !

 V Srednjih Radencih, 01.02.2023                Martin Lindič

Call Now ButtonPokličite nas