What are you looking for?

Kanu kamp Radenci,  Eko vasica Rinčica in Kolpa Adventures je družinsko vodeno podjetje, ki ga vodita Tine in Andreja. Pri tem jima pomagajo njuni otroci Tinkara, Leo in Maruška. Najmlajša Maruška rada pleše, poje in igra, pomaga pri domačih živalih, se uči v kuhinji, preizkuša nove recepte, pripravlja delavnice risanja, vesla kajak, kanu in sup ter vsa svoja znanja rada podeli z otroci, ki pridejo k nam na počitnice. Sin Leo je vodnik rafta in licencirani reševalec iz vode, ki skrbi predvsem za vodene in varne spuste po lepotici Kolpi. Najstarejša hčera Tinkara, licencirana reševalka iz vode ter latte artistka , skupaj z Leotovim dekletom – z Nejo, prav tako latte artistka-, poskrbita za urejenost hišk, za okusne zajtrke in za pogostitev na letni terasi, kjer noben gost ne ostane brez odlične kave ali osvežitve z vrhunskimi craft pivi, domačim vinom ali domačimi sokovi.

Tine se je že pred skoraj tremi desetletji odločil, da kupi čolne in razvija turizem v Poljanski dolini ob Kolpi. Svojo idejo je v začetku oživljal skupaj s svojimi starši, z brati in sestrami. Kasneje se mu pridruži Andreja, s katero zasnuje svojo družino in nadaljujejo delo, ki takrat pomeni predvsem izposojo čolnov in vodenje skupin po reki in bližnji okolici. V začetku se je vse odvijalo v najeti gostilni in njeni okolici, medtem ko se kasneje odločijo svoje delo razvijati doma, na Tinetovi domačiji, v Radencih ob Kolpi. Veliko truda je bilo potrebno, da obnovijo in zasnujejo domačijo v skladu z novimi cilji in potrebami.

Tine in Andreja ter celotna predana ekipa so si leto za letom prizadevali izvajati in ohranjati kvalitetne storitve ter dodajati nove vsebine; vse z namenom, da bodo vaše počitnice nepozabne.

Tako so, poleg osnovne storitve izposoje plovil in vodenega čolnarjenja na reki, razvili še možnost kampiranja in nočitev z zajtrkom v kampu, hiškah ali sobicah, možnost kolesarjenja in ogleda domačih živali. Vsi člani družine skrbijo tudi za čiščenje pešpoti, razglednih točk oz. za vse tisto, kar pomeni sprostitev in potovanje k samemu s sebi.

Tineta ne morete zgrešiti, saj je »vedno tu nekje«. Če le ni prezaseden ali »kje na terenu«, z veseljem kramlja z gosti. Zato mu vedno lahko kaj predlagate, »pokritizirate« ali pohvalite, saj ima rad odkrite in spontane ljudi.

Tine in Andreja se rada odpravita na krajša in daljša potovanja, kolikor jima še ostane časa med sezonskim delom in zaposlitvijo v osnovni šoli in centru šolskih in obšolskih dejavnosti. A vedno znova komaj čakata, da se vrneta k družini in v njuno najljubše Radence ob Kolpi.

Naše punce v objemu Domna Valiča

Leo med vodenjem rafta

Maruša na SUpu

Call Now ButtonPokličite nas